top of page

Qui som

Nadir és un projecte educatiu format per quatre cineastes que treballa l’educació audiovisual amb infants i joves. Fem tallers col·laborant amb centres educatius, espais de lleure o entitats socials basant-nos en el treball pràctic i vivencial de tots els participants. 

D’altra banda, estem especialitzats en la documentació de projectes educatius que requereixen un registre o testimoni audiovisual.

 

Formem part del Viver d’iniciatives culturals de la Fabra i Coats des del febrer de 2017.

191108_Nadir_fotografies_corporatives_25
Cordelia Alegre

La Cordelia és directora i guionista. Li agrada pensar els projectes dels seus inicis i buscar els millors aliats per fer-los possibles.

Ha co-dirigit un documental anomenat “La distància dels noms”, que es va estrenar al festival de la SEMINCI i ha treballat amb directores com la Maria Ripoll o la Neus Ballús. Actualment està preparant els seus primers treballs de ficció.

cordeliaalegre@nadir.cat

Clàudia Aragon

La Clàudia és ajudant de direcció. És la que organitza i planifica millor els  projectes. Als rodatges, fa que tot funcioni i que tothom sàpiga què ha de fer per aconseguir el millor resultat.

Ha co-dirigit un documental anomenat “La distància dels noms” i estrenat al festival de la SEMINCI. També ha treballat als equips de direcció en pel·lícules de Isaki Lacuesta, Isabel Coixet o Carla Simón.

claudiaaragon@nadir.cat

Clàudia Barberà

La Clàudia pensa en imatges. És directora de fotografia, il·lustradora, i actualment està cursant Educació Social. A Nadir és una de les responsables del contingut pedagògic dels nostres projectes. Ha sigut directora de fotografia de diversos documentals i curtmetratges i com a il·lustradora ha treballat col·laborant amb institucions com el TNC, la Diputació de Barcelona o l’editorial Vicens Vives.

claudiabarbera@nadir.cat

Eloi Sánchez

L’Eloi és actor i guionista. Té molta paciència i és el millor ajudant als nostres participants a aparèixer davant la càmera.

 

Ha format part de l’equip artístic d’obres de teatre realitzades a la Sala Beckett, al Teatre Nacional de Catalunya, així com a diversos microteatres i curtmetratges.

eloisanchez@nadir.cat 

bottom of page