• Negro Twitter Icono
  • Negro del icono de Instagram
  • Negro del icono de YouTube

Construir-nos com a persones és també construir el relat sobre qui som i com ens relacionem  en la comunitat. Considerem que l'audiovisual és una eina i mitjà molt adequat per tal de configurar aquest relat social.

És eina, ja que ens apodera i ens fa partíceps i protagonistes de la difusió d'idees. El nostre objectiu és que els joves i/o infants, després dels tallers, tinguin l'autonomia i confiança suficient per poder continuar creant.

L'audiovisual suposa la creació d'espais de trobada, de debat i d’intercanvi d'opinions. En un primer nivell entre els diferents membres que conformen un equip audiovisual; i en un segon nivell la relació que es crea entre la peça i els espectadors que la reben.

Un altre objectiu de Nadir és que aquest aprenentatge reverteixi en el territori del que formen part els participants. Aquest objectiu està íntimament lligat amb el caràcter de pensament crític i de transformació social que vertebra el projecte. Com més coneguem el llenguatge audiovisual, més fomentarem la participació comunitària per crear i comunicar els problemes, necessitats , interessos i riqueses d'un territori o comunitat.

L’audiovisual ens permet desenvolupar la creativitat: no només en la seva vessant més estètica sinó que també per afrontar la resolució de conflictes mitjançant la cerca d’alternatives.

Per últim, fomentar la difusió i participació de la cultura audiovisual. Conrear el gust i l'hàbit en aquest art.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now